VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 7 de gener del 2016

ALETES DE POLLASTRE AL FORN



Ingredients:
Aletes
Oli sal
Pebre
Llimona
Brandi

Agafar les aletes, i polir-les bé, que no hi quedi cap plometa.
 Posar-les a una plata que pugui anar al forn.
Adobar-les amb el suc de la llimona, sal i pebre, i deixar-les macerar com a mínim una hora.

Posar-les al forn 25 minuts, ( això dependrà, de la força de cada forn ) Donar-li la volta, ruixar-lo amb una copa de Brandi. Tornar a posar-les al forn uns 20 minuts més.
Quan ja estiguin cuites, apagar el forn, i jo acostum-ho a pintar-les amb un pinzell de cuina, amb oli all i julivert, i deixar-les dintre del forn apagat uns minuts minuts més


AIXÒ ÉS OPCIONAL: Jo sempre tinc preparat a la nevera, un potet, de oli all, i julivert, triturat per el mini pimer, i amb  va molt bé per moltes coses,  tant si és peix com carn a la planxa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada