Ingredients:
- 1 l . de llet
– 4 cullerades de farina
– 1 ceba
– 1 pebrot verd
– 1 pastanaga
– 1 carbassó
– 2 pebrots xoriceros
– 2 grans d’all
– 100 g . d’espinacs
– 100 g . de formatge
– oli
– sal – i – pebre.
Per arrebossar - mantega – ou – farina de galeta.
Posar la ceba i els alls a sofregir en una paella amb oli, afegir-hi tota la verdura trinxada petita menys els espinacs.
Deixar ho 10 minuts i posar-hi els espinacs tallats petits, deixar un moment Posar-hi la farina i deixar que es barregi amb tota la verdura remenant sempre.
Afegir-hi la llet tèbia i deixar-ho coure 15 minuts remenat sempre. Posar-hi el formatge ratllat, remenar perquè s’incorpori bé i abocar a una safata perquè es refredi.
Fer les croquetes passar-les per ou i farina de galeta i fregir.
Si agrada el formatge una mica fort, posar la meitat de ratllat, i l'altre meitat Blau
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada