VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 25 de novembre del 2015

CANELONS DE CONILL





INGREDIENTS.

1/2 conill de la part de darrera
4 o 5 talls de cansalada del coll
½ k. De rovellons ( també es pot fer amb xampinyons)
75 g. De pernil trinxat
Un brik de crema de llet
Una llauneta de fua de porc
Formatge ratllat
Canelons
Beixamel 

Desossar el conill abans de coure, del contrari podria quedar algun osset.

Fregir la cansalada, i amb el mateix oli fregir el conill, a trossets. Fregir el bolets amb un gra d’all, i una mica de julivert.

Trinxar tot junt i afegint-hi el pernil trinxat. Barrejar-hi el fua i la crema de llet, i treballar-ho bé amb una forquilla.

Bullir els canelons, i omplir-los amb aquesta farsa.
Cobrir-los  amb beixamel, o tomàquet sofregit i formatge ratllat.

Posar-los al forn.


Molta cura amb la sal, dons tan el pernil, com la cansalada ja en porten.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada