Ingredients per a 4 persones
1 quilo de patates
3 alls
2 cebes
4 tomates madures
1 raig de vi ranci
1 fulla de llaurer
Un ou dur
Aigua bullent
Julivert
1 grapat d'ametlles torrades
Una culleradeta de pebre vermell
I Amb una cassola fem un bon sofregit d' all, ceba i tomaquet ben confitat.
Hi afegim el vi ranci, El pebre vermell, i deixem reduir i incorporem
les patates pelades mal tallades.
Cobrim d'aigua bullent, hi posem la fulla de llaurer i deixem coure lentament amb la cassola tapada, fins que les patates siguin toves.
Salem a mitja cocció.
Mentrestant fem una picada amb el julivert les ametlles, i l’ou dur.
També es bo, possar-hi un tros de butifarra negra desfeta, o uns quants bolets, passats per la paella. Això a gust de cada un
L'afegim a les patates els últims minuts i tastem de sal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada