CUINA VIQUI

CUINA VIQUI

Seguidors

dimecres, 14 de gener de 2015

SOBRES APROFITADES – Victòria





Ingredients:

- Suc de bullir verdures

– un os petit de pernil o una corna de pernil

– 1 patata

– ½ ceba

- una pastanaga 

– un grapadet d’arròs

– restos de carn,

 ( tan si es fregida com rostida )

- un raget d’oli.

Agafar el caldo de verdures, i posa’l al foc amb la patata feta a trossos,la ceba partida, i l’os de pernil.

 Fer-ho bullir ½ hora. Treure l’os o corna de pernil, i passar-ho pel mini pimer, tornar a posar al foc i posar-hi l’arròs i els restes de carn que tinguem tallat petit i deixar que es cogui 15 minuts.

 Un cop fet posar-hi un raig d’oli.

 Si teniu quatre cigrons o mongetes cuites també si poden posar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada