CUINA VIQUI

CUINA VIQUI

Seguidors

dilluns, 28 de juliol de 2014

PURE DE PATATA AMB BACALLÀ


 Ingredients:

  1   de patates

 150 g de formatge que es fongui de llesquetes

 50 g de mantega, per untar la llauna 

 50 g de formatge ratllat

  500 g de bacallà remullat

 mitja llimona

 1 ou

 Sal, i pebre.

Beixamel:

  1/4 de litre de llet

  Farina 2 cullerades de farina 

 50 g de mantega, sal i pebre.

Agafar el bacallà i cobrir-lo d’aigua freda i posar-lo al foc amb el suc de la llimona.

 Quan arrenqui el bull retirar-lo i deixar que reposi 1/2 hora.


 Bullir les patates i xafar-les ben fines amb una mica de llet i mantega, afegir-hi el rovell d’ou i la clara batuda a punt de neu i un polset de pebre.

Untar una safata amb mantega, i posar-hi la meitat del puré, i el bacallà esmicolat, cobrir-ho amb les lamines de formatge i acabar-hi de posar el puré a sobre.


 Fer la beixamel i posar-la per sobre, espolsar-hi el formatge ratllat i posar-lo a daurar al forn per  gratinar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada