Ingredients:
- 600 gr. de bacallà remullat
– 4 dents d’all
-1 / 4 litre d'oli d'oliva
–brou de peix (pot ser de pastilla )
- julivert
- sal
- Pebre
- Ceba
- tomàquet
Fer un sofregit de ceba i tomàquet (Ceba tomàquet i un gra d’all, sofregit i passat pel mini primer )
Desfer el bacallà com per esqueixar.
Posar aigua al foc, i quan bulli posar-hi el bacallà dintre d’un colador , deixar-lo 5 minuts , treure’l i deixar-lo escorre.
Agafar una cassola de terra amb oli i quan sigui calent, posar-hi els alls sencers pelats.
Posar-hi el bacallà, una mica de sofregit i brou de peix que just cobreixi el bacallà. deixar-ho bullir 15 minuts a foc molt suau, i anar movent la cassola perquè es vaixi lligant.
Espolsar-hi el julivert
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada