CUINA VIQUI

CUINA VIQUI

Seguidors

dilluns, 28 de juliol de 2014

BACALLÀ AL AJO ARRIERO

Ingredients:

- 1 k de bacallà

– 3 pebrots vermells

- 4  o 5 Tomàquets

- Una pastilla de brou concentrat

- Bastants alls

- Una ceba

- Una culleradeta de Maizena

- Un gotet de vi blanc

– julivert

- Oli i Sal

Esqueixar el bacallà i rentar-lo bé.

 Fer un sofregit que cogui ven poc a poc, amb els alls, la ceba els pebrots i el tomàquet, que quedi ben confitat, i guardar.

 Posar-hi el bacallà desfet a una cassola. 

Desfer la pastilla de brou en un got d’aigua i afegir-ho a la cassola del bacallà.

Triturar el sofregit junt amb la cullerada de farina i el got de vi.


Tirar-ho tot sobre el bacallà i deixar-ho coure 7 o 8 minuts, i servir amb el julivert espolsat per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada