Ingredients:
- 1 k de bacallà
– 3 pebrots vermells
- 4 o 5 Tomàquets
- Una pastilla de brou concentrat
- Bastants alls
- Una ceba
- Una culleradeta de Maizena
- Un gotet de vi blanc
– julivert
- Oli i Sal
Esqueixar el bacallà i rentar-lo bé.
Fer un sofregit que cogui ven poc a poc, amb els alls, la ceba els pebrots i el tomàquet, que quedi ben confitat, i guardar.
Posar-hi el bacallà desfet a una cassola.
Desfer la pastilla de brou en un got d’aigua i afegir-ho a la cassola del bacallà.
Desfer la pastilla de brou en un got d’aigua i afegir-ho a la cassola del bacallà.
Triturar el sofregit junt amb la cullerada de farina i el got de vi.
Tirar-ho tot sobre el bacallà i deixar-ho coure 7 o 8 minuts, i servir amb el julivert espolsat per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada