VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 5 de novembre del 2013

CARBASSA A LA FRANCESA

  Igredients:
mig quilo de carbassa
50 grams de mantega
un got de crema de llet
un rovell d'ou
una culleradeta de farina
pebre i sal
preparació:

 
Es pela, talla i neteja la carbassa i es cou després en aigua, amb sal, fins que estigui prou tova per escórrer i passar-la pel colador.

Fet el puré, es posa en una cassola un tros de mantega i la crema de llet.
 Quan la mantega s'ha fos, s'agrega la pasta de la carabassa, pebre i sal i la culleradeta de farina.

Es deixa coure a foc lent per espai de deu a quinze minuts, remenant perquè no s'enganxi, i en servir-se li afegeix el rovell d'ou batuda, barrejant bé.
 
També si pot afegir una culleradeta de sucre cremat, i agafa un color molt bonic



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada