Igredients:
mig quilo de carbassa
50 grams de mantega
un got de crema de llet
un rovell d'ou
una culleradeta de farina
pebre i sal
preparació:
mig quilo de carbassa
50 grams de mantega
un got de crema de llet
un rovell d'ou
una culleradeta de farina
pebre i sal
preparació:
Es pela, talla i neteja la carbassa i es cou després en aigua, amb sal, fins que estigui prou tova per escórrer bé i passar-la pel colador.
Fet el puré, es posa en una cassola un tros de mantega i la crema de llet.
Quan la mantega s'ha fos,
s'agrega la pasta de la carabassa, pebre i
sal i la
culleradeta de farina.
Es deixa coure a foc lent per espai de deu a quinze minuts, remenant perquè no s'enganxi, i en servir-se li afegeix el rovell d'ou batuda, barrejant bé.
També si pot afegir una culleradeta de sucre cremat, i agafa un color molt bonic
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada