VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 29 d’agost del 2013

ARRÒS DAURAT AL FORN

 Imatge relacionada


Ingredients:

- ½ k d’arròs

– ¼  de k de botifarra crua

-2 cebes 

- 4 cullerades de tomàquet sufragi

- 2 grans d’all

 -2 ous durs 

- 1 pebrot escalivat 

- mantega.

All i oli o maionesa.

Bullir l’arròs amb bastant d' aigua, una vegada cuit rentar-lo i deixar-lo que s’escorri. 

A una paella amb oli sufragi la ceba trinxada i l’all, quan ja estigui  la ceba brillant posar-hi la botifarra desfeta i el tomàquet.

Un cop sofregit es treu de la paella i es guarda

A la mateixa paella posar-hi  la meitat de la mantega i la meitat de l’arròs ,es sala una mica i es posa a una safata ben posat amb una forquilla es va aplanant, a sobre s’hi posa el sofregit, es fa l’altre meitat d’arròs igual que la 1ª i es posa a sobre ben posat.


Es ratlla els 2 ous durs per sobre.


Es fa un all i oli claret i es tira per sobre,  (Per aclarir la maionesa o l’all i oli afegir-hi una o dues cullerades d’aigua que no sigui de la nevera)


 Es posa uns minuts al forn. 

S’adorna amb el pebrot vermell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada