Ingredients:
- ½ k d’arròs
– ¼ de k de botifarra crua
-2 cebes
- 4 cullerades de tomàquet sufragi
- 2 grans d’all
-2 ous durs
- 1 pebrot escalivat
- mantega.
All i oli o maionesa.
Bullir l’arròs amb bastant d' aigua, una vegada cuit rentar-lo i deixar-lo que s’escorri.
A una paella amb oli sufragi la ceba trinxada i l’all, quan ja estigui la ceba brillant posar-hi la botifarra desfeta i el tomàquet.
Un cop sofregit es treu de la paella i es guarda
A la mateixa paella posar-hi la meitat de la mantega i la meitat de l’arròs ,es sala una mica i es posa a una safata ben posat amb una forquilla es va aplanant, a sobre s’hi posa el sofregit, es fa l’altre meitat d’arròs igual que la 1ª i es posa a sobre ben posat.
Es ratlla els 2 ous durs per sobre.
Es fa un all i oli claret i es tira per sobre, (Per aclarir la maionesa o l’all i oli afegir-hi una o dues cullerades d’aigua que no sigui de la nevera)
Es posa uns minuts al forn.
S’adorna amb el pebrot vermell.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada