Ingredients:
- 100g. d'arròs per persona
- Sípia o calamar
- 2 gambes per persona
- Musclos
-Un pit de pollastre
- Pèsols
- Una ceba mitjaneta
- Pebrot verd
- 5 o 6 dents d’alls
- Tomàquet
- Sal
- 2 ous per a 4 persones
- 2 cullerades de sucre cremat.
Peleu les gambes i guardar els caps, fer obrir els musclos i filtrar el suc amb un drap net, perquè no quedi gens de terra. Bullir els caps, amb un dent d’all, una ceba, llores, u uns granets de pebre negra
Agafar una paella amb oli i sufragi el peix i el pollastre tallat a daus, tot junt.
Treure això de la paella i sufragi el pebrot la ceba els alls i el tomàquet.
Posar l'arròs, els pèsols, el suc dels musclos, i el brou, dels caps de les gambes, el peix, el pollastre i les 2 cullerades de sucre cremat, i posar-lo 16 o 18 minuts al forn. Batre els ous i escampar-los per sobre de l'arròs i deixar-ho 2 o 3 minuts més al forn.
En lloc de pollastre també es pot fer emb salxixes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada