Ingredients:
- 1 k. De patates
– 100 g. de formatge ratllat
– 1 potet de tomàquet sofregit
– 2 ous – 1 got de llet
– 50 g. de mantega
– ½ sobre de llevat amb pols
– una llauna de tonyina (també es pot fer amb restes de carn rostida o pernil dolç)
- 1 k. De patates
– 100 g. de formatge ratllat
– 1 potet de tomàquet sofregit
– 2 ous – 1 got de llet
– 50 g. de mantega
– ½ sobre de llevat amb pols
– una llauna de tonyina (també es pot fer amb restes de carn rostida o pernil dolç)
Bullir les patates i aixafar-les amb una forquilla fins que quedi un puré, ben fi. Anar-hi afegint la llet tèbia. No te de quedar cap grumoll.
Tot seguit posar-hi els rovells d’ou, les clares batudes a punt de neu i el llevat.
Barrejar el tomàquet amb la tonyina o el tall trinxat, i la salsa de tomàquet.
Untar una llauna d’anar al forn amb mantega. Barrejar el tomàquet amb la tonyina o el tall trinxat, i la salsa de tomàquet.
Posar-hi el puré de patata. A sobre posar-hi el sofregit i cobrir-ho amb formatge ratllat
deixar-ho, fins que estigui daurat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada