VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 17 de maig del 2012

SUFLÉ DE PATATA




Ingredients:

- 1 k. De patates

– 100 g. de formatge ratllat

– 1 potet de tomàquet sofregit

– 2 ous – 1 got de llet

 – 50 g. de mantega

– ½ sobre de llevat amb pols

– una llauna de tonyina (també es pot fer amb restes de carn rostida o pernil dolç)


Bullir les patates i aixafar-les amb una forquilla fins que quedi un puré, ben fi. Anar-hi afegint la llet tèbia. No te de quedar cap grumoll.


Tot seguit posar-hi els rovells d’ou, les clares batudes a punt de neu i el llevat. 

Barrejar el tomàquet amb la tonyina o el tall trinxat, i la salsa de tomàquet.

Untar una llauna d’anar al forn amb mantega. 

Posar-hi el puré de patata. A sobre posar-hi el sofregit i cobrir-ho amb formatge ratllat
deixar-ho, fins que estigui daurat  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada