VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 17 de maig del 2012

ROTLLETS DE PATATA

                                 Resultado de imagen de rotlles de primavera
                      



Ingredients:

 - ¾ de k. de patates

100 g. de mantega

100 g. de formatge ratllat suau

– ½  gotet de llet

– 6 tall de pernil dolç

– 6 formatgets

– 6 cullerades de salsa de tomàquet

 – sal i pebre.


Aixafar les patates i fer un puré amb la meitat de la mantega, la meitat del formatge ratllat, i una mica de llet (Ha de quedar  molt espès).

 Estendre el puré sobre un drap humit i aplanar que quedi d’un centímetre més o menys. Amb un ganivet polir els costats i fer 6 porcions.

Posar un tall de pernil i un formatget sobre de cada rotllet. Amb l’ajuda del drap doblar com si fossin canelons.

 Untar una safata d’anar al forn i posa’ls ben posats, que no es toquin. Posar-hi una mica de mantega, 1 cullerada de salsa de tomàquet i repartir el formatge que queda. Posar-ho al forn que es s’enrosseixin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada