:Ingredients.
1 kg de cloïsses
gambetes petites
1 ceba trossejada
6 carxofes
1got de vi blanc
sal i pebre
oli d’oliva
all i julivert
Daurem la ceba trossejada.
Desprès hi afegirem les carxofes tallades a octaus i netes. Salpebrarem.
Fer una picada amb l’all, i julivert, i afegir-la a la cassola.
1 ceba trossejada
6 carxofes
1got de vi blanc
sal i pebre
oli d’oliva
all i julivert
Deixarem que es facin 5 minuts.
Abocarem el vi a foc baix ho deixarem fins que
veiem que les carxofes estiguin cuites.
Hi afegirem les cloïsses i les gambetes , deixarem que s’obrin.
Hi afegirem les cloïsses i les gambetes , deixarem que s’obrin.
Cal vigilar el suc per si de cas se’l beuen.
Fer una picada amb l’all, i julivert, i afegir-la a la cassola.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada