Ingredients:
- una tassa de llet
- 4 o 5 pomes sense pelar
– 200 g . de sucre
– 100 g . de farina
– 3 ous
– una culleradeta de royal.
– ALMÍVAR:
el suc d’una llimona i melmelada.
el suc d’una llimona i melmelada.
Trossejar 2 o 3 pomes (segons el gran que siguin) i guardar les altres.
Passar-ho tot per el mini pimmer, i posar-ho al forn amb una plata untada, 40 o 45 minuts.
Quan comenci a pujar, treure i posar-hi la poma restant tallada a mitges llunes a sobre.
Tornar-ho al forn. Mentre escalfar una mica el suc de la llimona i la melmelada, perquè corri millor i escampar per sobre la tarta.
També es pot desfer la melmelada amb una mica d’aigua
Tornar al forn 3 o 4 minuts.
Passar-ho tot per el mini pimmer, i posar-ho al forn amb una plata untada, 40 o 45 minuts.
Quan comenci a pujar, treure i posar-hi la poma restant tallada a mitges llunes a sobre.
Tornar-ho al forn. Mentre escalfar una mica el suc de la llimona i la melmelada, perquè corri millor i escampar per sobre la tarta.
També es pot desfer la melmelada amb una mica d’aigua
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada