CUINA VIQUI

CUINA VIQUI

Seguidors

dimarts, 20 de setembre de 2011

PER MARINA SALMÓ - 1


Ingredients:


 Ingredients : 

500 gr. de salmó net d’espines 

 250 gr. de sal i 100 de sucre 

 1 cullerada de pebre en gra 

 3 culleradetes d’eneldo 

 Barrejar el sucre la sal i el pebre

  A una safata espolsar-hi sucre i sal barrejat, posar-hi la meitat del salmó amb la pell que toqui la safata, a sobre tornar a posar-hi sucre i sal i uns grans de pebre.

 Cobrir-ho amb l’altre tros de salmó, i acabar-hi de tirar el sucre i la sal i pebre. 

Embolicar –ho amb paper de cuina transparent i deixar-ho a la nevera 24 hores. 

Treura –li el suc apressant-lo bé tornar-hi a espolsar una mica de sal i de sucre, donar-hi la volta i deixar-ho 24 hores més a la nevera , i ja es pot menjar.

 També es pot congelar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada