VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 13 de maig del 2011

PATATES AMB PINYONS



Ingredients:

-       3 patates maques

– una ceba

- .50 g. de pinyons

-  farina

– 1 gotet de caldo

– un gotet de vi blanc

– oli – sal –

uns filets de safrà o una mica de pebre vermell.

Tallar les patates a rodones de ½ centímetre, enfarinar-les i fregir.
 En l’oli que quedi fregir els pinyons. Treure.

(Els pinyons quan comencen a enrossir treure tots a la vegada, avocant-los a un colador que no sigui de plàstic, perquè si es treuen poc a poc, els últims es cremen) Posar-hi la ceba filetejada amb cura que no es faci rossa.

Afegir-hi un polset de farina i el vi blanc.

Quan arrenqui el bull posar-hi les patates, i els pinyons, i una mica de caldo, just per cobrir-les. Deixar-les coure 15 minuts a foc fluix.


OBSERVACIONS:
 Més lleugeres. Per que no tinguin tantes calories, bullir les patates amb pell, pelar-les i tallar-les igual, però sense fregir, i sense la farina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada