- 3 patates maques
– una ceba
- .50 g . de pinyons
– 1 gotet de caldo
– un gotet de vi blanc
– oli – sal –
uns filets de safrà o una mica de pebre vermell.
uns filets de safrà o una mica de pebre vermell.
Tallar les patates a rodones de ½ centímetre, enfarinar-les i fregir.
En l’oli que quedi fregir els pinyons. Treure.
(Els pinyons quan comencen a enrossir treure tots a la vegada, avocant-los a un colador que no sigui de plàstic, perquè si es treuen poc a poc, els últims es cremen) Posar-hi la ceba filetejada amb cura que no es faci rossa.
Afegir-hi un polset de farina i el vi blanc.
Quan arrenqui el bull posar-hi les patates, i els pinyons, i una mica de caldo, just per cobrir-les. Deixar-les coure 15 minuts a foc fluix.
En l’oli que quedi fregir els pinyons. Treure.
(Els pinyons quan comencen a enrossir treure tots a la vegada, avocant-los a un colador que no sigui de plàstic, perquè si es treuen poc a poc, els últims es cremen) Posar-hi la ceba filetejada amb cura que no es faci rossa.
Afegir-hi un polset de farina i el vi blanc.
Quan arrenqui el bull posar-hi les patates, i els pinyons, i una mica de caldo, just per cobrir-les. Deixar-les coure 15 minuts a foc fluix.
OBSERVACIONS:
Més lleugeres. Per que no tinguin tantes calories, bullir les patates amb pell, pelar-les i tallar-les igual, però sense fregir, i sense la farina
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada