CUINA VIQUI

CUINA VIQUI

Seguidors

divendres, 1 d’abril de 2011

POLLASTRE AMB SAMFAINA



Ingredients:

- 1 pollastre 

- 1 ceba grossa o dues mitjanes 

- 1 pebrot verd 

- 1 pebrot vermell 

- 1 albergínia 

- 1 pot de 1 quilo de tomàquet 

- ½  copa de vi blanc 

-  2 grans d’all 

- oli / sal 

- 1 culleradeta de sucre 

- pebre.

Tallar el pollastre petit.

 Posar oli a un paella i enrossir una mica els tallets de pollastre. 

Treure’ls i guardar-los. Amb el mateix oli sofregir la ceba trinxada amb poc foc perquè no es faci rossa.

Afegir-hi els pebrots i la albergínia. Deixar-ho coure tapat.

 Quan ja estigui mig cuit triturar el tomàquet i posar-lo a la cassola, junt amb la sal i la culleradeta de sucre i el vi blanc.

Quan estigui cuit (uns 20 minuts) posar-hi el pollastre i deixar que cogui tot junt uns 5 minuts.
Tot seguit fer una picada amb l’all, desfer-lo amb una cullerada d’oli i posar-ho a la cassola, deixar-ho 2 o 3 minuts i ja es pot servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada