Ingredients:
- 1 pollastre
- 1 ceba grossa o dues mitjanes
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 1 albergínia
- 1 pot de 1 quilo de tomàquet
- ½ copa de vi blanc
- 2 grans d’all
- oli / sal
- 1 culleradeta de sucre
- pebre.
Tallar el pollastre petit.
Posar oli a un paella i enrossir una mica els tallets de pollastre.
Treure’ls i guardar-los. Amb el mateix oli sofregir la ceba trinxada amb poc foc perquè no es faci rossa.
Afegir-hi els pebrots i la albergínia. Deixar-ho coure tapat.
Quan ja estigui mig cuit triturar el tomàquet i posar-lo a la cassola, junt amb la sal i la culleradeta de sucre i el vi blanc.
Quan estigui cuit (uns 20 minuts) posar-hi el pollastre i deixar que cogui tot junt uns 5 minuts.
Posar oli a un paella i enrossir una mica els tallets de pollastre.
Treure’ls i guardar-los. Amb el mateix oli sofregir la ceba trinxada amb poc foc perquè no es faci rossa.
Afegir-hi els pebrots i la albergínia. Deixar-ho coure tapat.
Quan ja estigui mig cuit triturar el tomàquet i posar-lo a la cassola, junt amb la sal i la culleradeta de sucre i el vi blanc.
Quan estigui cuit (uns 20 minuts) posar-hi el pollastre i deixar que cogui tot junt uns 5 minuts.
Tot seguit fer una picada amb l’all, desfer-lo amb una cullerada d’oli i posar-ho a la cassola, deixar-ho 2 o 3 minuts i ja es pot servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada