Ingredients:
- 300g. d’arròs
– 1 ceba
– 150 g de mongeta tendre
– 1 pebrot verd
– 1 pastanaga
– 3 o 4 remets de col·liflor
– 2 tomàquets madurs
– 100g. de favetes petites
– 100 g . pèsols
– 1 litre de brou de verdures
– oli, sal , i pebre.
Fer un sofregit amb la ceba, la pastanaga, i la muntgeta tendre, quan ja estigui transparent posar-hi el tomàquet, donar-hi unes voltes i ja posar-hi la col·liflor tallada petita i les altres verdures .
Deixar-ho coure 5 minuts remenant , i l’arròs. Afegir-hi el brou de verdures, deixar bullir 12 o 13 minuts. ( Es pot afegir-hi una mica de safrà per donar-hi color )
Deixar-ho coure 5 minuts remenant , i l’arròs. Afegir-hi el brou de verdures, deixar bullir 12 o 13 minuts. ( Es pot afegir-hi una mica de safrà per donar-hi color )
Quan ja estigui tapar l’arròs duran 5 o 6 minuts, i servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada