- 1 pinya de bròquil verd
- 300 cl de llet
- 25 g de farina
- 1 bosseta de ceps congelats
- 1 tall de cansalada fina
- 50 g de formatge ratllat
- oli - sal
- Per començar, bulliu la pinya de bròquil verd ( també es pot fer amb coliflor) durant uns 20 minuts amb aigua i sal.
Seguidament, escorreu-la, deixeu-la refredar una mica, aixafeu-la amb una forquilla i salteu-la en una paella amb una mica d'oli durant un parell de minuts. Després, rectifiqueu-ho de sal, afegiu-hi la farina i remeneu-ho bé.
A continuació, poseu-hi la llet, torneu-ho a remenar i deixeu-ho coure durant 5 minuts a foc suau.
Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu la cansalada tallada a tires i els ceps fins que estiguin ben dauradets.
Tot seguit, poseu el bròquil en una safata, poseu-hi el saltat de cansalada i bolets a sobre, cobriu-ho amb formatge ratllat i deixeu-ho gratinar al forn a 200 graus durant un parell de minuts.
I ja per acabar, emplatar el bròquil cremós gratinat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada