- 1 enciam
- tomaquets cherry
- 5 llesques de pa sense crosta
- 300 gr. de formatge semi o de cabra
- 200 Gr. de pernil dolç
- 2 o 3 cullerades de julivert picat
- oli , vinagre , i sal
Talleu l’enciam a juliana i col.loqueu-lo al plat junt amb els tomàquets.
Talleu el pernil i el formatge a daus petits i poseu tot sobre l’enciam i els tomaquets.
A continuació talleu el pa sense crosta a trossets petits i fregiu-lo amb una paella amb l’oli calent.
Posseu-lo sobre l’amanida i afegir-hi la sal , el julivert , l’oli i el vinagre i remenar-ho bé.
Talleu el pernil i el formatge a daus petits i poseu tot sobre l’enciam i els tomaquets.
A continuació talleu el pa sense crosta a trossets petits i fregiu-lo amb una paella amb l’oli calent.
Posseu-lo sobre l’amanida i afegir-hi la sal , el julivert , l’oli i el vinagre i remenar-ho bé.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada