Ingredients:
1 k. D’espinacs
3 ous
una llauna de tonyina
una ceba
50 g. de pinyons
50 g. de panses
50 g. de formatge ratllat
oli, i sal.
Beixamel o salsa de tomàquet.
Bullir les espinacs, escorre-les i picar amb el ganivet. Bullir els ous.
Sofregir els pinyons i les panses ( molt poquet i amb el foc baixet perquè es cremaria enseguida ) Tot seguit sofregir la ceba trinxada. Quan comenci a agafar color, treure-les. En el mateix oli, passar els espinacs per la paella, afegir-hi la tonyina, i els ous durs picats. Avocar-ho a una plata i barrejar tot junt.
Omplir els canelons, mapar-los amb beixamel, o tomàquet, posar-hi el formatge ratllat a sobre i posar-los al forn. ( al barrejar tots els ingredients si pot posar una mica de formatge ratllat a la massa, queda més suau )
Sofregir els pinyons i les panses ( molt poquet i amb el foc baixet perquè es cremaria enseguida ) Tot seguit sofregir la ceba trinxada. Quan comenci a agafar color, treure-les. En el mateix oli, passar els espinacs per la paella, afegir-hi la tonyina, i els ous durs picats. Avocar-ho a una plata i barrejar tot junt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada