VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 23 de setembre del 2010

CANELONS D’ESPINACS


Ingredients:
1 k. D’espinacs
 3 ous
 una llauna de tonyina 
 una ceba 
 50 g. de pinyons 
 50 g. de panses 
 50 g. de formatge ratllat 
 oli, i sal.

Beixamel o salsa de tomàquet.
Bullir les espinacs, escorre-les i picar amb el ganivet. Bullir els ous.

 Sofregir els pinyons i les panses ( molt poquet i amb el foc baixet perquè es cremaria enseguida ) Tot seguit sofregir la ceba trinxada. Quan comenci a agafar color, treure-les. En el mateix oli, passar els espinacs per la paella, afegir-hi la tonyina, i els ous durs picats. Avocar-ho a una plata i barrejar tot junt.

Omplir els canelons, mapar-los amb beixamel, o tomàquet, posar-hi el formatge ratllat a sobre i posar-los al forn. ( al barrejar tots els ingredients si pot posar una mica de formatge ratllat a la massa, queda més suau )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada