Ingredients:
Canelons
coliflor
porro
pastanagues
pèsols
espinacs (poques)
formatge blau i de ratllat
Salsa beixamel.
Agafar les verdures netes i tallades a quadrats
ben petits i bullir-les. Els espinacs els haurem
bullit apart els picarem ben petits
Sofregir el porro talladet, quan ja estigui
fregit afegir-hi les verdures bullides i donar-hi
unes voltes perquè es barregin els gustos,
afegir-hi la beixamel (que te de quedar una
mica espessa) la quantitat de beixamel és
segons els canelons que tinguis de fer.
Omplir els canelons. Posar-hi beixamel a
sobre formatge ratllat i al forn.
La beixamel es pot fer amb el suc de coure les verdures , a les hores se’n diu veluté, i és més
lleugera .
També es pot fer la tradicional amb llet, farina
També es pot fer la tradicional amb llet, farina
i mantega, milloren molt el gust si a la
beixamel i posem un tros de formatge blau, o
rocafort , si agrada el formatge .
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada