VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 23 de setembre del 2010

CANELONS DE VERDURES




Ingredients:

Canelons

coliflor

porro

pastanagues

 pèsols

 espinacs (poques)

formatge blau i de ratllat

Salsa beixamel.

Agafar les verdures netes i tallades a quadrats

 ben petits i bullir-les. Els espinacs els haurem

 bullit apart els picarem ben petits

          Sofregir el porro talladet, quan ja estigui

 fregit afegir-hi les verdures bullides i donar-hi

 unes voltes perquè es barregin els gustos,

 afegir-hi la beixamel (que te de quedar una

 mica espessa) la quantitat de beixamel és

 segons els canelons que tinguis de fer.

         Omplir els canelons. Posar-hi beixamel a

 sobre formatge ratllat i al forn.

La beixamel es pot fer amb el suc de coure les

 verdures , a les hores se’n diu veluté, i és més

 lleugera .

 També es pot fer la tradicional amb llet, farina

 i mantega, milloren molt el gust  si a la

 beixamel i posem un tros de formatge blau, o

 rocafort , si agrada el formatge . 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada