VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 16 de març del 2010

PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS AMB PEIX




Ingredients:

- pebrots de llauna

– gambes

- palets de cranc

- Una molla de pa

- Una ceba

– ametlles torrades

- 2 cullerades de brandi

– una mica de llet

- Un polset d'orenga ( si agrada )

– 2 grans d’all

- Orenga i Julivert.

Sofregir una mica les gambes, posar-hi el brandi. Treure.
Fregir la ceba trinxada, afegir-hi el pa remullat amb llet, i aixafar-ho bé.

Netejar les gambes i picar-les petites.

Fora del foc barrejar-ho tot. Fer la picada amb les ametlles, els alls i el julivert , orenga i també afegir-la a la massa.

Farcir els pebrots. Servir amb alguna salsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada