VIQUI
Seguidors
dimecres, 3 de febrer del 2010
LLUÇ AL FORN
INGREDIENTS:
Un lluç
– Patates
– ceba
– un gra d’all
– una llimona
– un gotet de vi blanc
– llorer
– oli
- sal
– i pebre.
Una picada d’all i julivert.
Tallar les patates fines, i la ceba laminada, i el gra d’all trinxat ben petit. Fregir-ho amb el foc baix, perquè no enrosseixi.
Posar- ho a una safata de base, a sobre posar-hi el lluç, ( millor obert,) salpebrar i posar-hi el suc de la llimona, i la fulla de llorer.
Posar-ho 5 minuts al forn, treure’l i posar-hi el vi, la picada, i deixar-lo 5 minuts més al forn. Si quedés massa sec, afegir-hi una mica d'aigua ( tot depèn del gros que
sigui el lluç) però no té de coure gaire, del contrari queda estellós)
Etiquetes::
LLUÇ
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada