PER FER CANAPÉS
Canapès d’anxoves , de formatge o de sobrassada
Agafar anxoves picar-les al morter.
Agafar mantega tova (no liquida ) i barrejar-amb una culleradeta de vinagre, xafar-ho tot junt i posar una capa sobre del pa, o galetes de les que ja venen per aperitiu.
Es fan iguals els d’anxoves, que els de sobrassada i que els de formatge o rocafort.
També es serveix amb terrines a part de cada gust, i que cada un es serveixi una miqueta a obre els trossets de pa o galetes.
Agafar anxoves picar-les al morter.
Agafar mantega tova (no liquida ) i barrejar-amb una culleradeta de vinagre, xafar-ho tot junt i posar una capa sobre del pa, o galetes de les que ja venen per aperitiu.
Es fan iguals els d’anxoves, que els de sobrassada i que els de formatge o rocafort.
També es serveix amb terrines a part de cada gust, i que cada un es serveixi una miqueta a obre els trossets de pa o galetes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada