VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 19 de setembre del 2017

PUDIN DE MATÓ I PINYA



PUDIN DE MATÓ I PINYA

1 lata de pinya

250 g. de sucre

250 g. de mató

150 g. de nata

2 ous

1 llimona

2 cullerades de  43 u algun altre licor

3 fulles de cua de peix

1 taronja.

Passar per la batedora 4 rodanxes de pinya i el suc de la llimona fins a obtenir el puré.

Afegeix el mató i bat-lo uns minuts més.

Dissol les fulles de cua de peix en 1/2 got de suc de pinya calent; afegeix-ho a la barreja anterior remenant contínuament.

Barreja en un pot, al bany Maria, els rovells amb el sucre i treballa'l fins que estiguin cremoses.

Fora del foc, incorpora el puré de 1 pinya i mató, la ratlladura de la taronja, el 43,  la nata i les clares muntades a punt de neu.

omplir amb aquesta barreja una flamera u motllo, untat amb mantega i deixa-ho a la nevera durant 24 hores.

Serveix-ho desemmotllat i adornat amb les rodanxes de pinya restants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada