VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 18 de setembre del 2017

GALETES DE FORMATGE, NOUS O PINYONS



250 g. de farina

115 g. de mantega ( la meitat que de farina )

125 g. de formatge blau,

125 g. meitat més suau a gust 
(pot ser tipus Caserio )

100 g. de nous, o pinyons

Un polset de sal

Un rovell d’ou

Barrejar la mantega tova ( punt de pomada) amb la farina, el formatge, i les nous mal picades, que es trobin, o els pinyons, i el polset de sal, tot ven amassat.

Fer un rotllo, i embolicar- ho prement-lo bé, amb paper film. Deixar-ho tota la nit a la nevera.

Desembolicar i anar tallant discos de mig centímetre, i posar-los a una safata de forn amb paper de forn una mica untat.

Pintar les galetes amb l’ou, i adornar amb mitja nou, o pinyons



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada