VIQUI
Seguidors
divendres, 15 de setembre del 2017
LLUÇ AMB SALSA
LLUÇ AMB SALSA
Quatre talls de lluç
Una ceba
2 pastanagues
50 g. de mantega, ( es pot fer amb oli també)
Una pastilla de brou concentrat de peix
El suc de mitja llimona
Mig gotet de vi blanc
Farina
Sal, i pebre, i julivert
Desfer la pastilla de brou amb ¼ de litre d’aigua calenta.
Salar, i enfarinar el lluç, i fregir-lo amb la mantega, u oli.
Amb la mateixa paella estofar, la ceba i la pastanaga.
Posar-hi el vi i el suc de la llimona. Posar-hi el lluç, i el brou. (Si no fa falta tot no li poseu)
Espolsar-hi una mica de julivert trinxat per sobre.
Deixar-ho 5 minuts i servir
Etiquetes::
CASSOLETES DE PEIX
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada