Ingredients:
1 pollastre mitjà (1k. ½ )
200 gr de salsitxes
50 gr. de pinyons
1 ou dur
200 gr. de prunes
Una cullerada de llar
1 ceba
1 tomàquet
2 fulles de llorer
oli , sal, i pebre.
Apart el suc d’una llimona
1 copa de brandi
Brou.
Fregir cada cosa per separat, les salsitxes a
trossos , després els pinyons i finalment les prunes.
Agafar tot el que em fregit i l’ou dur ben trinxat i
omplir el pollastre que ja tindrem salpebrat de dins, apretem bé amb una
cullera, i al mateix temps posar-hi l'oli de fregir els ingredients. ( si sobra
farsa guardar-la per posar al costat al servir )
Cosir-ho bé. posar oli a una safata d’anar al
forn, i posar-hi el pollastre també salpebrat de fora, i posar-ho al forn junt
amb el llorer, la ceba i el tomàquet.
Quan ja es vagi fen ros , anar- ho mullant amb
els brou, el suc de llimona, i el brandi tot barrejat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada