Viqui

Viqui

Seguidors

dilluns, 4 d’agost de 2014

ALBERGÍNIES FARCIDES D'ARRÒS


 INGREDIENTS

 - 1 albergínia
 -1 pebrot vermell
- 1 fl Pebrot
- 1 ceba porro
 - 1 tomàquet
- 50 grams. d'arròs
 - Oli d'oliva
- sal 

L'albergínia es parteix per la meitat i amb cura de no trencar-les, es buida, deixant una mica d’albergínia a la pell. S'unten d'oli i s'introdueixen en el forn uns 1o minuts. 

(També es pot fer al microones.)En una paella amb oli es fregeix a foc lent els pebrots, la ceba, el tomàquet i la carn de l'albergínia que traiem al buidar-la, tot tallat a trossos petits. Es bull l'arròs amb aigua i sal.(és preferible deixar-ho una mica al dente que es diu, ja que després, ja s'acabarà de fer quan es barregi tot) es renta amb aigua i s'escorre bé
Barregem l'arròs amb les verdures i omplim les albergínies amb una cullera En aquest farcit, se li pot barreja sobres de carn que hagi sobrat, d’algun rostit.

Es posen al forn, perquè es torrin una mica

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada