Viqui

Viqui

Seguidors

dilluns, 28 de juliol de 2014

BACALLÀ A LA NAVARRA


Ingredients:
-  600 gr. de bacallà remullat
– 4 dents d’all
-1 / 4 litre d'oli d'oliva
–brou de peix (pot ser de pastilla )
 -  julivert
- sal 
- Pebre
- Ceba
- tomàquet
  Fer un sofregit de ceba i tomàquet (Ceba tomàquet i un gra d’all, sofregit i passat pel mini primer )

         Desfer el bacallà com per esqueixar.
 Posar aigua al foc, i quan bulli posar-hi el bacallà dintre d’un colador , deixar-lo 5 minuts , treure’l i deixar-lo escorre.

Agafar una cassola de terra amb oli i quan sigui calent, posar-hi els alls sencers pelats.

Posar-hi el bacallà, una mica de sofregit i brou de peix que just  cobreixi el bacallà. deixar-ho bullir 15 minuts a foc molt suau, i anar movent la cassola perquè es vaixi lligant.


Espolsar-hi el julivert  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada