Ingredients:
- ¾ de k. de patates
– 100 g . de mantega
– 100 g . de formatge ratllat suau
– ½ gotet de llet
– 6 tall de pernil dolç
– 6 formatgets
– 6 cullerades de salsa de tomàquet
– sal i pebre.
Aixafar les patates i fer un puré amb la meitat de la mantega, la meitat del formatge ratllat, i una mica de llet (Ha de quedar molt espès).
Estendre el puré sobre un drap humit i aplanar que quedi d’un centímetre més o menys. Amb un ganivet polir els costats i fer 6 porcions.
Posar un tall de pernil i un formatget sobre de cada rotllet. Amb l’ajuda del drap doblar com si fossin canelons.Estendre el puré sobre un drap humit i aplanar que quedi d’un centímetre més o menys. Amb un ganivet polir els costats i fer 6 porcions.
Untar una safata d’anar al forn i posa’ls ben posats, que no es toquin. Posar-hi una mica de mantega, 1 cullerada de salsa de tomàquet i repartir el formatge que queda. Posar-ho al forn que es s’enrosseixin.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada