INGREDIENTS:
- 3 ous
– 30 0 g . de sucre
– 300 g . de farina
– una tasseta d’anís
- Una tasseta d’oli de girasol
- Una tasseta d’oli de girasol
– una taceta de llet
– la ratlladura d’una llimona
– un sobre de llevat en pols.
Fruita confitada, talladeta , i pinyons
Batre els 3 ous amb el sucre, fins que quedin esponjosos, afegir-hi la llet, l’anís, i l’oli, i la ratlladura de llimona, barrejar-ho i posar-hi la farina. Batre una mica perquè no quedin grumolls, i posar-hi el llevat en pols.
Remenar-ho bé, i abocar-ho a una plata d’anar al forn untada amb una mica d’oli.
Remenar-ho bé, i abocar-ho a una plata d’anar al forn untada amb una mica d’oli.
Posar-ho al forn 30 o 35 minuts, això depèn de cada forn. Per saber-ho, punxar-la amb un escuradents.
A sobre es pot adornar amb fruite confitada, i pinyons.
L’oli te de ser de gira-sol, perquè no te sabor. Si en lloc d’anís hi voleu posar vi dolç també va bé. Espero que us agradi.
No és la clàssica coca de Sant Joan, però a per a mi és més bona, ja que és més natural
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada