VIQUI

VIQUI

Seguidors

diumenge, 19 de juny del 2011

COCA DE SANT JOAN


Resultado de imagen de coca de sant joan

INGREDIENTS:

- 3 ous

 300 g. de sucre

300 g. de farina

– una tasseta d’anís

-    Una tasseta d’oli de girasol


– una taceta de llet

– la ratlladura d’una llimona

– un sobre de llevat en pols.

Fruita confitada, talladeta , i pinyons

Batre els 3 ous amb el sucre, fins que quedin esponjosos, afegir-hi la llet, l’anís, i l’oli, i la ratlladura de llimona, barrejar-ho i posar-hi la farina. Batre una mica perquè no quedin grumolls, i posar-hi el llevat en pols.

 Remenar-ho bé, i abocar-ho a una plata d’anar al forn untada amb una mica d’oli.
Posar-ho al forn 30 o 35 minuts, això depèn de cada forn. Per saber-ho, punxar-la amb un escuradents.

A sobre es pot adornar amb fruite confitada, i pinyons.

L’oli te de ser de gira-sol, perquè no te sabor. Si en lloc d’anís hi voleu posar vi dolç també va bé. Espero que us agradi.

No és la clàssica coca de Sant Joan, però a per a mi és més bona, ja que és més natural

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada