VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 24 de maig del 2011

ALBERGÍNIES FARCIDES – DIFERENTES

    



Ingredients:

- Albergínies una mica grosses

– ceba

– mel

– vinagre de mòdena

– formatge a llesquetes

– oli, sal.

Les quantitats és segons les persones que són.

Tallar l’albergínia de llarc una mica gruixuda. Estofar la ceba filetejada amb oli a la paella, sense deixar que es faci rossa.

Afegir-hi un raget de me mel i un raget de vinagre. Deixar-ho uns moments.

Fer l’albergínia a la planxa, perquè no agafi oli, i posar-les a una plata d’anar al forn, amb el fons unta mica untat.

Posar-hi una culleradeta de ceba confitada, cobrir-ho amb un altre tros d’albergínia i a sobre posar-hi una llesqueta de formatge.

Gratinar al forn

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada