VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 3 de novembre del 2023

TORRONETS FORRATS

 

Ingredients: 

    300gr. d’ametlla molta

    200gr. de sucre fi

   ½ rajola de turró de xixona

   200 gr. de xocolata negra a trossets

   50 gr. de mantega.

 

Agafar l’ametlla i el sucre i treballar-lo una mica. Agafar el torró de xixona i esmicolar-lo amb la mà de morter.

Fer boletes amb el massapà. Fer-hi un foradet al mitg i posar-hi un pesic de turró de xixona, tornar a tancar amb la mà .

Un cop fetes les boletes,posar-les sobre una reixeta amb un plat a sota.


   Desfer la xocolata amb la mantega al bany maria  anar-lo tirant per sobre les boletes. Deixar-les refredar i guardar-les a la nevera perquè agafin consistència 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada