VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 4 de juliol del 2018

PASTÍS DE MATÓ, CAFÈ, I MEL



300 g. de mató,

100 g. de mantega,

6 cullerades de llet condensada,

3 cullerades de mel,

1 cullerada de cafè soluble,

3 ous.

PASTA BRISA:

150 g. de farina,

90 g. de mantega,

3 cullerades d’aigua, tebiona

sal.

Col•loca la farina sobre el marbre en forma de volcà, afegeix la mantega a trossets, una mica de sal i 3 cullerades d'aigua tèbia: treballa'l fins a obtenir una pasta lligada i deixa-la reposar uns 30 minuts.

Estén amb un corró i folra amb ella un motlle de pastís d'uns 22 centímetres de diàmetre.

Punxa el fons diverses vegades amb una forquilla i deixa-ho coure a forn moderat uns 10 minuts.

Es pot adornar amb fruita del temps, o nous picades. 

Això a gust de cada un 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada