VIQUI
Seguidors
dimecres, 4 de juliol del 2018
PASTÍS DE MATÓ, CAFÈ, I MEL
300 g. de mató,
100 g. de mantega,
6 cullerades de llet condensada,
3 cullerades de mel,
1 cullerada de cafè soluble,
3 ous.
PASTA BRISA:
150 g. de farina,
90 g. de mantega,
3 cullerades d’aigua, tebiona
sal.
Col•loca la farina sobre el marbre en forma de volcà, afegeix la mantega a trossets, una mica de sal i 3 cullerades d'aigua tèbia: treballa'l fins a obtenir una pasta lligada i deixa-la reposar uns 30 minuts.
Estén amb un corró i folra amb ella un motlle de pastís d'uns 22 centímetres de diàmetre.
Punxa el fons diverses vegades amb una forquilla i deixa-ho coure a forn moderat uns 10 minuts.
Es pot adornar amb fruita del temps, o nous picades.
Això a gust de cada un
Etiquetes::
PASTISSOS
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada