VIQUI
Seguidors
dimarts, 22 d’agost del 2017
RODÓ DE VEDELLA, AMB COMPOTA DE FRUITA
Aquest rostit és millor fer-lo el dia anterior.
Ingredients
Un tall rodó de vedella lligat.
Dues gambes, o llagostins per persona
Una ceba grossa
Un tros d’api blanc
Un pebrot verd
Un cap d’alls
Un tomàquet
3 pastanagues
Un os de pernil que no sigui ranci
Un ramet d’herbes, (llorer, farigola, sajolida )
Un gotet de brandi
Oli, aigua, sal i pebre
Salpebrar el tall per tots els costats.
En una cassola, posar l’oli, i un cop calent enrossir el tall per tots els costats.
Afegir-hi l’os de pernil, i totes les verdures netes, deixar-ho uns 5 minuts, posar-hi el brandi, donar-hi unes voltes, vigilant que no s’enganxi.
Afegir-hi aigua que el cobreixi fins a la meitat, i deixar-lo coure, poc a poc girant-lo sovint perquè no s’enganxi , si fa falta afegir-hi miques d’aigua.
Un cop cuit treure’l, triturar totes les verdures, menys l’os de pernil, que només és per donar-li més gust , col•lar-ho, l’endemà tallar el rodó a tallets finets.
Fregir una mica les gambes, i posar-les alternades amb els fruits secs.
Tan es pot servir posant la carn a una safata, i el suquet per sobre, com posar la meitat del suquet a la cassola que l’hem cuit, posar-hi el tall ven posat i cobrir-ho amb l’altre meitat de suc, i posar-ho 5 minuts al foc, perquè la carn agafi més el gust del suquet.
Etiquetes::
VEDELLA
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada