VIQUI
Seguidors
dilluns, 7 d’agost del 2017
CREMA DE MARISC - 1
Ingredients
500 g de musclos
300 g filets de rap
400 g de gambes
2 litres d'aigua
Oli d'oliva verge extra
Una cullerada de mantega
Un gotet de brandi
½ gotet de vi blanc
1 fulla de llorer
Un porro no massa gros
Una ceba
4 o 5 cullerades de sofregit tomàquet
Sal-Sucre
Pebre blanc
Un tetrabrik de nata de cuinar
Preparació
El fumet
Un sobret de concentrat de marisc, que es ven congelatUna cullerada de Maizena
Primer de tot obrir els musclos, amb la fulla de llores, una mica de pebre, i un raget de vi blanc,i reservar.
Netejar les gambes, i treure’ls el cap i pelar-lessufragi les peles i els caps , ven rossos.
Apartar, i en el mateix oli sufragi el porro, i la ceba, afegir-hi el tomàquet, el sucre, la sal.
Quan el sofregit, ja estigui brillant, afegir-hi els caps, i pells fregides de les gambes, i ruixar-ho amb el brandi.
Deixar evaporar alcohol , i posar-hi el preparat concentrat de brou de marisc.
Passar-ho a una cassola,abocar-hi l’aigua 2 litres d’aigua, mes o menys, segons els comensals.
Agafar un drap net, i filtrar el suc dels musclos a la cassola.
Tallar a daus el rap, i posar-ho a la cassola, junt amb els musclos, les gambes, ( guardar-ne una per cada plat, per adornar i deixar-ho bullir 4 o 5 minuts.
Triturar-ho tot i afegir-hi, un polset de pebre, i rectificar de sal si és necessari.
treure una tasseta del brou, i desfer la maicena, posar-ho a la cassola que bulli 3 o 4 minuts.
Afegir-hi la crema de llet, amb el foc molt vaig, perquè no es talli, i procurar que no quedi massa espès.
Fregir les gambes que queden i adornar cada plat amb una gamba
Etiquetes::
SOPES I CREMES
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada