VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 7 d’agost del 2017

CREMA DE MARISC - 1


Ingredients

500 g de musclos

300 g filets de rap

400 g de gambes

2 litres d'aigua

Oli d'oliva verge extra

Una cullerada de mantega

Un gotet de brandi

½ gotet de vi blanc

1 fulla de llorer

Un porro no massa gros

Una ceba

4 o 5 cullerades de sofregit tomàquet

Sal-Sucre

Pebre blanc

Un tetrabrik de nata de cuinar

Preparació

El fumet
Un sobret de concentrat de marisc, que es ven congelatUna cullerada de Maizena
Primer de tot obrir els musclos, amb la fulla de llores, una mica de pebre, i un raget de vi blanc,i reservar.

Netejar les gambes, i treure’ls el cap i pelar-lessufragi les peles i els caps , ven rossos.
Apartar, i en el mateix oli sufragi el porro, i la ceba, afegir-hi el tomàquet, el sucre, la sal.

Quan el sofregit, ja estigui brillant, afegir-hi els caps, i pells fregides de les gambes, i ruixar-ho amb el brandi.

Deixar evaporar alcohol , i posar-hi el preparat concentrat de brou de marisc.
Passar-ho a una cassola,abocar-hi l’aigua 2 litres d’aigua, mes o menys, segons els comensals.
Agafar un drap net, i filtrar el suc dels musclos a la cassola.
Tallar a daus el rap, i posar-ho a la cassola, junt amb els musclos, les gambes, ( guardar-ne una per cada plat, per adornar i deixar-ho bullir 4 o 5 minuts.

Triturar-ho tot i afegir-hi, un polset de pebre, i rectificar de sal si és necessari.
treure una tasseta del brou, i desfer la maicena, posar-ho a la cassola que bulli 3 o 4 minuts.

Afegir-hi la crema de llet, amb el foc molt vaig, perquè no es talli, i procurar que no quedi massa espès.
Fregir les gambes que queden i adornar cada plat amb una gamba

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada