Ingredients
Pa de xapata del ample.
Tomàquet, (pot ser fregit, o cru)
Pebrot vermell escalivat
Tonyina
Sobrassada
Formatge ratllat que es fongui
Oli – i - sal
Un polset d’orenga
Aquesta recepta es pot fer amb el que tinguis a la nevera,
pot ser pernil, dolç, o salat ( a les hores s’ha de tenir cura amb la sal ) xampinyons,
etc....
Obrir la xapata per la meitat, i si és una mica gruixuda,
fer-ne 3 trossos.
Torrar-la, sucar-la amb tomàquet, o posar de fregit a gust. Una
miqueta de sal i oli.
Escampar-ho trossets de sobrassada, o de tonyina, posar-hi tiretes de pebrot vermell per adornar, un
polset d’orenga, i formatge ratllat.
Posar-ho al forn fort
uns minuts.
Es fàcil, i boníssima.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada