INGREDIENTS
200 grams de cigrons cuits.
100 grams d'arròs.
1 ceba.
100 grams de xampinyons.
Un enciam.
Oli d'oliva.
2 cullerades de vinagre bo.
Pebre negre - Sal – maionesa
Bullir l'arròs en aigua amb sal i una mica d'oli durant 15 minuts, un cop transcorregut aquest temps s'escorre, es refresca i es reserva.
Es neteja i es talla la ceba tendra en quadradets.
D'altra banda, es renten i trossegen en làmines els xampinyons.
En una paella calenta amb una mica d'oli d'oliva, se salta a la vegada la ceba tendra, els xampinyons fins que enrosseixin una miqueta.
Es retiren del foc, es posen a punt de sal i s'afegeix una mica de vinagre per donar-li un toc d'acidesa.
En un bol per amanides posar-hi l’enciam, i s’amaneix una mica, es col·loquen els cigrons cuits a sobre.
Sobre els cigrons s'afegeix l'arròs cuit juntament amb els xampinyons, i ceba, saltejat i amanit amb l’oli i vinagre.
Es pot sevir acompanyat de maionesa clareta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada