VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 30 de juny del 2017

AMANIDA D'ARRÒS AMB CIGRONS







INGREDIENTS

200 grams de cigrons cuits.

100 grams d'arròs.

1 ceba.

100 grams de xampinyons.

Un enciam.

Oli d'oliva.

2 cullerades de vinagre bo.

Pebre negre - Sal – maionesa

Bullir l'arròs en aigua amb sal i una mica d'oli durant 15 minuts, un cop transcorregut aquest temps s'escorre, es refresca i es reserva.

Es neteja i es talla la ceba tendra en quadradets.

D'altra banda, es renten i trossegen en làmines els xampinyons.

En una paella calenta amb una mica d'oli d'oliva, se salta a la vegada la ceba tendra, els xampinyons fins que enrosseixin una miqueta.

Es retiren del foc, es posen a punt de sal i s'afegeix una mica de vinagre per donar-li un toc d'acidesa.

En un bol per amanides posar-hi l’enciam, i s’amaneix una mica, es col·loquen els cigrons cuits a sobre.
Sobre els cigrons s'afegeix l'arròs cuit juntament amb els xampinyons, i ceba, saltejat i amanit amb l’oli i vinagre.
Es pot sevir acompanyat de maionesa clareta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada