VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 31 de maig del 2017

CREMA DE SANT JOSEP


 
La crema Catalana, ja segurament que tothom la sap fer, però no és per demés recordar-ho.

Ingredients:
 
- 1 litre de llet
– 7 ous
– 200 g. de sucre
– 2 onzes de midó o dos paquets
– la pell d’una llimona.
 
Batre els ous amb el sucre.

 Desfer el midó amb una mica llet freda.

Bullir la llet, amb la pell de la llimona, Colar-ho i afegir-ho tot, a la llet bullida, que s'ahurà deixat refredar una mica.

  Posar-ho al foc i remenar fins que espessí.

 Abans de que arrenqui el bull treure perquè no es talli, quan comença de fer unes petites bombolletes a la bora del recipient que ho hem fet, treure-la, del foc, sense deixar de remenar.

Tot seguit posar-ho, a una safata perquè refredi.

És millor fer-la el dia abans

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada