CUINA VIQUI

CUINA VIQUI

Seguidors

dimecres, 31 de maig de 2017

CREMA DE SANT JOSEP

 
 
 
La crema Catalana, ja segurament que tothom la sap fer, però no és per demés recordar-ho.

Ingredients:
 
- 1 litre de llet
– 7 ous
– 200 g. de sucre
– 2 onzes de midó o dos paquets
– la pell d’una llimona.
 
Batre els ous amb el sucre.

 Desfer el midó amb una mica llet freda.

Bullir la llet, amb la pell de la llimona, Colar-ho i afegir-ho tot, a la llet bullida, que s'ahurà deixat refredar una mica.

  Posar-ho al foc i remenar fins que espessí.

 Abans de que arrenqui el bull treure perquè no es talli, quan comença de fer unes petites bombolletes a la bora del recipient que ho hem fet, treure-la, del foc, sense deixar de remenar.

Tot seguit posar-ho, a una safata perquè refredi.

És millor fer-la el dia abans

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada