VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 31 de maig del 2017

ANEC A LA TARONJA

Resultado de imagen de ANEC A LA TARONJA


Ingredients:

- un ànec

 – ½ vas de vi blanc

 – 50 g. de llar

– una ceba

– 2 pastanagues

– un got de brou

– una cullerada de maicena

 – el suc i la pell d’una taronja

– 2 taronges a quarts

En una cassola posar-hi el llar, i l’ànec tallat a trossos i la pastanaga – un polset de sucre. Quan estigui ros posar-hi el vi el brou, i deixar-ho coure destapat.

Mentre escorre la taronja i tallar la pell a juliana,  bullir-la 5 o 6 minuts.

Escorre.

 Desfer la maicena amb el suc.

Fer una salsa, amb el suc , la maicena i la pell tallada, i una mica de sucre. ( si cal posar-hi una mica de brou). Abocar-ho sobre l’ànec i deixar que faci la xup xup 5 minuts.


 Servir adornat amb la  taronja passada per la paella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada