Ingredients:
- un ànec
– ½ vas de vi blanc
– 50 g. de llar
– una ceba
– 2 pastanagues
– un got de brou
– una cullerada de maicena
– el suc i la pell d’una taronja
– 2 taronges a quarts
En
una cassola posar-hi el llar, i l’ànec tallat a trossos i la pastanaga –
un polset de sucre. Quan estigui ros posar-hi el vi el brou, i
deixar-ho coure destapat.
Mentre escorre la taronja i tallar la pell a juliana, bullir-la 5 o 6 minuts.
Escorre.
Desfer la maicena amb el suc.
Fer
una salsa, amb el suc , la maicena i la pell tallada, i una mica de
sucre. ( si cal posar-hi una mica de brou). Abocar-ho sobre l’ànec i
deixar que faci la xup xup 5 minuts.
Servir adornat amb la taronja passada per la paella.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada