VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 26 de juliol del 2016

ARRÒS AMB VERDURETES I PERNIL





- I pot de xampinyons laminats

- Un pebrot verd

- 3 o 4 tomàquets madurs

- 150 g. de virutes de pernil

- 4 tacetes d’arròs

- Mongeta tendre

- Una pastanaga

- 3 o 4 grans d’all.

- Sal

Per el brou, un os de pernil, que no sigui ranci, i una ceba.

Les verdures poden variar segons la temporada, si pot posar el que es vulgui, coliflor, pèsols, carxofes, etc....

Posar l’os de pernil amb aigua al menys 2 hores. Canviar l’aigua i fer-lo bullir junt amb la ceba.

Sufragi la mongeta tendre, la pastanaga,  afegir-hi la ceba, els all i fer un sofregit normal i quan ja casi estigui, posar-hi els xampinyons, i el pernil trinxat ven petit. Al posar la sal tenir en compte, que hi el pernil, que ja és salat.


 Posar-hi  l’arròs, deixar que sufregeixi uns moments i afegir-ho 10 tacetes de brou de l’os de pernil. Remenar-ho bé, i ja no tocar-lo més, que cogui, uns 14 o 15 minuts 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada