Una albergínia
2 tomàquets
Olives sense pinyol , 12 unitats
Una llauna d'anxoves
Oli d'oliva , 1/2 tassa
Una cullerada de sucre
Una ceba petita ,
Un tronc d'api
Tàperes , 1 cullerada
50 g. de pinyons
2 cullerades de vinagre de xeres
Sal poca, i pebre a gust
Teniu em compte, que tan les olives com les anxoves, ja són salades
Rentar l'albergínia , tallar-les a daus sense pelar .
Posar-les en un colador i empolvorar amb sal , perquè tregui l'aigua. Deixar reposar una bona estona.
Rentar-la.
Pelar i picar la ceba i els tomàquets . Rentar l'api i picar tot no massa petit.
Escalfar l' oli en una paella i fregir l'albergínia. Ha de quedar tova, i una mica rosseta.
Treure-la
En el mateix oli, fregir , la ceba, l'api, i el tomàquet, a foc lent, fins que estigui tot cuit.
Posar-hi, l'albergínia fregida, les olives talladetes, les taperes, el sucre, el vinagre, i els pinyons, que els haurem passat per la paella amb molta cura, ja que es cremen de seguida, i barrejar-ho tot.
Rectificar de sal, si és necessari.
Deixar-ho coure 5 minuts tot junts, i servir adornat amb les anxoves a sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada