INGREDIENTS:
1 Caixa de pasta de
lasanya o 2 de canelons
– 1 k d’esberginies
– 200 g de carn picada
de vedella o porc
– 200 g de tomàquet
– 2 cebes
– 1 gra d’all
– 75 g de xampinyons
– formatge ratllat
– farina
– mantega
– pebre i sal,
- beixamel
Tallar les alberginies de llarc i salar-les,i deixar-les 1 hora.
Passat aquest temps rentar-les per treure l’eccés de sal, i seca bé
Mentre bullir les plaques de lasanya o canelons amb una cassola ample
i tirar-li quat bulli l’aigua d’una en una perquè no s’enganxin.
Quan estigui cuita (uns 12 o 13 minuts ) escorre i rentar-la amb aigua
freda, estendre la pasta sobre un drap net
Enfarinar les esberginies
fregir-les,i guardar-les.
Amb el mateix oli fregir la carn picada, i guardar-la.
Amb l’oli que ha
quedat fer el sofregit amb la ceba i l’all, afegir-hi els xampinyons picats ben
petits,i el tomàquet, i barrejar-hi la carn
Agafar una safata no gaire grossa i untar-la amb mantega, i posar-hi
una capa de beixamel i muntar la lasanya posar una capa de pasta a sobre posar-hi una capa
d’esberginia i repartir-hi la meitat del sofregit, tornar a posar-hi la pasta
de lasanya o canelons i repetir, esberginia, sofregit i a sobre pasta.
Cobrir-ho de beixamel, formatge ratllat
i trocets de mantega, i posar-ho a gratinar
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada