VIQUI

VIQUI

Seguidors

dissabte, 9 de gener del 2016

GUATLLES


Ingredients:
-- 8 guatlles 
--  ½ got de Jerez dolç
 --  ½ got de brandi
 --  1 got d’aigua 
--  2 pastanagues 
--  farina  
--  oli, sal, i pebre.

Netejar i escorre bé les guatlles. 

Posar l’oli amb una cassola, i quan l’oli està ben calent, posar les guatlles a enrossir. Un cop ben rosses treure-les de la cassola, i en el mateix oli enrossir les dues pastanagues tallades a rotllanes.

 Quan estiguin quasi cremades retirar-les i llençar.
 En el mateix oli tira-hi la farina, l’aigua, el brandi i el xerès . posar-hi les guatlles, sal i pebre.
 Deixar que el suc redueixi i que les guatlles s’acabin de fer.

La salsa té de quedar espessa 

Aquest plat es pot acompanyar de puré de patata

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada