CUINA VIQUI

Top blocs de receptes

Seguidors

dijous, 4 de juny de 2015

XATÓ DE VILANOVA




Ingredients:

-  una escarola

– 1 llauna de tonyina

 – 2 talls de bacallà remullat per esqueixar

– olives negres

– 2 ous durs

– tomàquet

 – espàrrecs.

Per la salsa:

 Ingredients:

– 12 ametlles torrades

– 12 avellanes torrades

– una cabeça d’alls

– 1 bitxo petit ( això és optatiu )

- 4 tomàquets madurs

– quatre cullerades de vinagre de xerès

– quatre cullerades d’oli d’oliva

– sal

– pebre vermell.

Escalivar els tomàquets,i els alls.

( La salsa és la mateixa que la dels calçots, sense posar-hi la nyora)

Pelar els alls i els tomàquets, i passar-ho tot pel  mini- pimer.

 Si queda massa espès, afegir-hi una mica d’aigua. 

Fer l’amanida, i posar-hi tots els ingredients.

 Amanir amb la salsa, i barejar-ho bé

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada