SARSUELA DE PEIX
- Lluç
– calamars
– llagostins
– musclos
- rap
Picada:
1 pebrot verd fregit
– 5 o 6 grans d’all
– 5 o 6 tomàquets escalivat
– ametlles torrades
– una copa de brandi
– un tros de pa fregit
- 2 cullerades de vinagre
– brou de peix
– oli sal i pebre .
Fer obrir els musclos i posar-los a una cassola amb la
closca al fons, guardar el suc. Fregir el peix enfarinat i posar-lo sobre els
musclos .
Fregir el pebrots, els alls, i el tomàquet.
Fer una picada amb tots el ingredients ( es pot fer
amb el mini primer ) i l’oli de fregir el peix .
Desfer-ho amb el suc dels musclos , el brou, i tirar-ho per sobre el peix. Deixar-ho coure 10 minuts i ja es pot servir .
És molt fàcil de fer, i queda molt bona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada