VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 2 de gener del 2015

SARSUELA DE PEIX

  SARSUELA DE PEIX


 INGREDIENTS : 
- Lluç
– calamars
– llagostins
– musclos
-  rap 

 Picada:

1 pebrot verd  fregit
– 5 o 6 grans d’all
– 5 o 6 tomàquets escalivat
– ametlles torrades
– una copa de brandi
– un tros de pa fregit
-  2 cullerades de vinagre
– brou de peix
– oli sal i pebre .


 Fer obrir els musclos i posar-los a una cassola amb la closca al fons, guardar el suc. Fregir el peix enfarinat i posar-lo sobre els musclos .

Fregir el pebrots, els alls, i el tomàquet.

 Fer una picada amb tots el ingredients ( es pot fer amb el mini primer ) i l’oli de fregir el peix .

Desfer-ho amb el suc dels musclos , el brou, i tirar-ho per sobre el peix. Deixar-ho coure 10 minuts i ja es pot servir .

 És molt fàcil de fer, i queda molt bona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada