VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 11 de setembre del 2014

FRICANDÓ


Ingredients:

 Vedella tallada fineta

Una ceba grossa

Dues pastanagues

Dos tomàquets 

½ got de vi ranci, o xeres sec

Moixernons

Farina

Un manadet d’herbes,llorer,sajolida-romani,farigola.

Això depèn de les herbes que tingueu a casa

Oli, i una cullerada de llar

 Sal, pebre

Un raget de vinagre.

Posar a estovar els moixernons amb aigua tèbia

Es posa la carn a macerar una estoneta, amb un raget de vinagre, (molt poc) sal i pebre. 
Es deixa un parell d’hores

Tot seguit s’enfarina la carn i es fregeix amb una paella, i es va guardant.

Amb el mateix oli sufragi, la ceba trinxada,  la pastanaga, i el tomàquet.Quan el sofregit ja es veu que brilla, afegir-hi el vi.

 Deixar-ho uns moments i passar-ho per el mini pimer.

Posar-ho a una cassola, u olla a pressió. 

Afegir-hi la vedella, cobrir-ho amb aigua o brou (que pot ser una pastilla de brou concentrat, desfeta amb aigua calenta)i els moixernons.

Deixar-ho bullir, si es amb cassola, al menys una hora, vigilant molt que no s’enganxi, i l’olla a pressió, 30 minuts.


Abocar-ho a una safata, i sevir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada